top of page

Equip

Som un estudi d'arquitectura i interiorisme fundat l'any 2009.
L'estudi disposa d'un nucli intern de professionals i treballa amb un important grup d'empreses col·laboradores, formant equips interdisciplinaris en funció de la naturalesa dels projectes a desenvolupar.

Toni Llucià

Arquitecte

Nº Col·legiat 38064-4

Arquitecte per la ETSAV (Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès)

 

Màster en Direcció i Organització d'empreses de la Construcció.

 

Pràctica del Planejament Urbanístic, organitzat per la Direcció General d'Urbanisme i el Col·legi d'Arquitectes.

 

Titulació en Certificació Energética.

 

Nascut a Barcelona l'any 1971.Ha treballat en diferents firmes d'arquitectura especialitzats en diferents àmbits.

 

Arquitecte amb extensa experiència en redacció de projectes d'arquitectura, direccions d'obra i Project Manager, especialitzat en oferir uns serveis tècnics globals de disseny i gestió enfocats a la edificació existent desde la peritació, reparació, millora, reforma interior, rehabilitació integral fins a la gestió d'actius inmobiliaris.

 

El 2009 funda el seu propi estudi d'arquitectura, format per un equip de professionals de diferents sectors del món del disseny i l'arquitectura per tal de garantir la solució més óptima tant en projectes d'àmbit comercial com privat.Ha participat en diferents concursos a nivell Nacional i Internacional.

 

S.GUIU B/N

Sandra Guiu

Interiorista

Nº Col·legiat 1124
Interiorista per la LLOTJA (Escola Superior de Disseny i Art).

Actualment, Vicedegana del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya.

 

Màster en Infoarquitectura a FX Animation.L'any 2012, és membre de la junta de govern del Col·legi de dissenyadors d'interiors de Catalunya-Girona.Nascuda a Barcelona el 1977, acaba els seus estudis d'Interiorisme l'any 1998 a Barcelona. Durant la seva vida professional treballa en diferents estudis d'Interiorisme i d'Arquitectura especialitzats en diferents àmbits per a cumplimentar la seva formació.El 2009 funda el seu propi estudi de disseny, format per un equip de professionals de diferents sectors del món del disseny i l'arquitectura per tal de garantir la solució més óptima tant en projectes d'àmbit comercial com privat.Ha participat en diferents concursos a nivell Nacional i Internacional.

bottom of page