top of page

Hoteleria - Restauració

Parador Nacional de Turisme de Vielha (Lleida)

Reforma Intergral del Parador Nacional de Turisme de Vielha e Mitjaran en col·laboració amb l'Estudi d'arquitectura i Urbanisme Villarroel. Hotel de 4* que compta amb restaurant de 2 menjadors, menjador privat per a grups reduits, cafeteria, centre de spa i 118 habitacions.

Centre Lúdic-Spa del Parador de Turisme de Vielha (Lleida)

Realització del Centre Lúdic-Spa del Parador Nacional de Turisme de Vielha, en col·laboració amb l'Estudi d'arquitectura i Urbanisme Villarroel. 

Centre Lúdic-Spa del Parador de Turisme de Santo Estevo (Ourense)

​Realització del Centre Lúdic-Spa del Parador Nacional de Turisme de Santo Estevo, en col·laboració amb l'Estudi d'arquitectura i Urbanisme Villarroel.Va rebre el guardó de ”Millor Establiment Hidrotermal Mediambiental” per la seva filosofia de cura ambiental interior i integració amb el mediambient

Parador Nacional de Turisme de Vic-Sau (Vic)

Reforma parcial del Parador Nacional de Turisme de Vic-Sau en col·laboració amb l'Estudi d'arquitectura i Urbanisme Villarroel. Hotel de 4* que compta amb restaurant i 38 habitacions.

Hotel Acta BCN 40
(Barcelona)

Rehabilitació Integral de l'edifici d'habitatges ubicat a Joaquim Costa num. 40 de Barcelona par a convertir en Hotel.Hotel de 2* que compta amb menjador i 42 habitacions.

Hotel LEX Eurostars
(Hospitalet del Llobregat)

 

 

Rehabilitació Integral de l'edifici d'habitatges ubicat a C/Buenos Aires 49-51 de l'Hospitalet del Llobregat par a convertir en Hotel. En col·laboració amb Enginyeria SITE.Hotel de 4* que compta amb 46 habitacions.

Hotel IBIS
(Ripollet​)
 

Edifici d'obra nova per a Hotel ubicat a Can Masachs, 18-20 de Ripollet. En col·laboració amb Enginyeria SITE.

 

Hotel de 2* que compta amb 100 habitacions.

Restaurante La Rebloche des Alpes
(Barcelona)

Projecte de reforma interior de restaurant ubicat c/Aulèstia i Pijoan, 32  de Barcelona.No es va realitzar l'obra.

bottom of page